Over Rosa Underwear

Rosa Underwear m/v in Nieuwkoop is de lingerie-  en badmodespeciaalzaak van het Groene Hart met een ruime keus in merken en maten van zowel lingerie, badmode als homewear.

Onze klanten kunnen rekenen op een vriendelijke service met een profashioneel advies.
Wilt u iets bestellen wat u op onze website gezien heeft? Neem dan contact op met ons.

We hebben een grote collectie lingerie van MarieJo, Prima Donna, Twist, L'Aventure, Aubade, Freya,Fauve, Fantasie, Huit8, Mey maar bv ook beenmode van Oroblu.
In Badmode voeren wij oa collectie van de merken Sunflair, Olympia, Opera, Sunmarin, Rebecca, Freya,Fantasie en Cyell.
Voor mannen hebben wij een uitgebreide collectie onder en bovenmode. Kies boven in het menu voor mannen. We hebben ons gespecialiseerd als overhemdenspeciaalzaak met overhemden van Ledûb enProfuomo, maar hebben ook broeken van Gardeur. Daarnaast verkopen we oa boxers van Mundo Unico,Schiesser en Mey, maar ook T-Shirts en badjassen en zwemshorts van bv McGregor, Mey enSchiesser. Verder voeren we nog allerlei mannen accessoires. Kom een kijkje nemen in onze winkel!
Voor openingstijden of waar u ons kunt vinden of bereiken, verwijzen we u graag naar de contact pagina. Tot ziens in de winkel!
Wij adviseren u graag persoonlijk.
Kom voor meer voorbeelden, advies en informatie naar onze winkel in Nieuwkoop vlakbij Alphen aan den Rijn. Heeft u een vraag of wilt u iets bestellen? Bel 0172 572493 of stel een vraag via e-mail.